Abonamentul Evensys: trei conferințe de marketing și comunicare bonus

Posted by

Participă la cele mai importante conferințe de marketing și comunicare Evensys și adaugă în portofoliul tău încă o conferință din care învățat doar informații utile. Alătură-te sutelor de participanți și descoperă noi soluții de dezvoltare și planificare pentru viitor. Evensys a lansat un abonament special pentru noii clienți ce include trei conferințe la preț de una. Practic, plătești un singur bilet pentru trei conferințe de marketing și comunicare.

„Astfel, la aniversarea noastră de 14 ani, lansăm un produs nou, o idee care ne va ajuta să avem continuitate în activitate și care ne obligă să facem evenimente și în viitor. Este vorba de Abonamentul Evensys, cea mai bună ofertă din câte au fost vreodată pentru participarea la evenimentele noastre” a declarat Cristian Manafu, Managing Parner Evensys.

Abonamentul Evensys costă 150 de euro + TVA și cuprinde 3 conferințe importante de dezvoltare în domeniul de marketing și comunicare ce vor fi desfășurate până la finele anului 2022. Trebuie menționat că abonamentul nu include și participarea la training-uri, fiind valabilă doar conferința. Doritorii își pot achiziționa abonamentul Evensys până pe 1 septembrie 2020, având parte de cea mai bună ofertă de până acum.

Ce este Evensys?

Compania se ocupă în special cu organizarea evenimentelor business-to-business, oferind tuturor participanților acces la informații și analize amănunțite despre ceea ce reprezintă industria business din România și Europa Centrală și de Est. În urmă cu 14 ani, mai exact pe data de 9 mai 2006 Evensys a organizat primul lor eveniment denumit Marketing 360. România a avut parte la acea vreme de cea mai mare conferință de marketing organizată vreodată, fiind și momentul ideal în care s-a lansat pe piață, anunțând deschiderea unui șir întreg de evenimente asemeni, Webstock, PR Forum, Digital Marketing și multe altele.

Dacă ai participat la o conferință Evensys cu siguranță ai apreciat munca și dedicarea din spatele companiei în realizarea celor mai frumoase evenimente. Te încurajăm să îți iei Abonamentul Evensys pentru a avea parte de o experiență unică, fiind o bună modalitate de învățare și cunoaștere a ideilor noi din Business. Cu noul abonament Evensys ai numai de câștigat, vei obține o mulțime de informații noi și vei avea șansa de a participa la o conferință serioasă din București, organizată doar de către profesioniști, într-o locație deosebită și cu meniul unui hotel de 5 stele inclus.  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *