“Imperiul leilor” se reintoarce la PRO TV

Posted by

Unul dintre cele mai importante show-uri de deleviziune a reinceput de aseara, cu scopul de a schimba viata cat mai multor antreprenori. Si dupa cum v-ati putut da seama este vorba despre show-ul “Imperiul Leilor” difuzat pe PRO TV si care inca de la primul sezon a avut un real succes. Iar acest lucru poate fi confirmat de catre formularul de inscriere pentru cel de-al doilea sezon, care a fost luat cu asalt de mai mult de 3.000 de persoane, inca de la primul episod al primului sezon.

Astfel ca pe parcursul celui de-al doilea sezon veti putea vedea in fata celor cinci lei: Dan Sucu, Cristina Batlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu si Dragos Petrescu, o buna parte dintre acesti concurenti. Obiectivul leilor este acela de a da si a oferi pe langa sprijin financiar tinerilor antreprenori, aflati la inceput de drum, si increderea necesara, si in acelasi timp isi doresc sa se implice activ si sa ofere knowhow.

Trebuie specificat faptul ca banii de investitii pentru tinerii antreprenori provin doar din resursele leilor si nimic altceva, astfel incat leii isi pot face in prealabil propriul audit cu privire la ideea prezentata pentru a fi finantata, iar in cazul in care informatiile prezentate in emisiune nu sunt complete sau nu sunt concordante cu realitatea, leii se poate retrage oricand din business-ul respectiv. O alta caracteristica importanta a acestui show “Imperiul Leilor” este legat de faptul ca sumele de bani cerute de catre concurenti pentru finantare nu pot fi micsorate, ci mai degraba ceea ce poate varia sunt procentele din companie, in rest suma ramane neatinsa, chiar daca este una supraevaluata.

Bineinteles deciziile luate de catre lei se iau pe loc si doar de ei depinde daca vor investi sau nu intr-o afacere in functie de ideea prezentata si daca aceasta este fiabila. Un alt lucru important de spus despre acest show este faptul ca leii nu cunosc concurentii, iar in cazul in care un leu cunoaste vreunul dintre concurenti este obligat sa faca un pas in spate si sa se retraga din negocieri, ceea ce este mai mult decat just si corect.

Printre multe altele la acest spectacol si show de televiziune ce schimba vietile antreprenorilor la inceput de drum s-au inscris romani si din alte tari, care s-au stabilit si in alte tari, precum Norvegia, Suedia, Brazilia, Germania, Franta, dar si altele. Cat despre adeptii acestei emisiuni cred ca nu mai este nevoie sa mai spunem ceva, caci din ce in ce mai multi antreprenori sunt cu ochii si urechile pe acest show.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *