Mutari si debarasari mobila, o afacere usor de facut si dezvoltat

Posted by

Astazi in seria de idei de afaceri vreau sa va vorbesc despre o idee de afacere care ar putea merge ca pe roate cu un buget minim, dorinta de munca si cativa baieti care sa te ajute in oferirea unor servicii de caliate.

Pentru ca esti la inceput de drum, cel mai probabil te uiti la buget, si te intrebi cati bani iti trebuie pentru o asemenea investitie. Ei bine pentru inceput ar trebuii sa te gandesti la faptul ca probabil nu ai bani de un camion, dar cu siguranta vei putea gasii o autoutilitara de dimensiuni mai mici la un pret rezonabil pe piata.

De asemenea ai nevoie de un site, unul precum greenmovers.ro se poate face cu un buget destul de mic si fara foarte multe batai de cap. De asemenea pentru comezile mai mare la care nu ai sufcienta forta de munca sau capacitate de transport te poti gandi la un parteneriat cu o firma concurenta sau o subcontractare a acesteia.

Bineinteles ca pe langa bugetul pentru site ai nevoie si de buget pentru promovarea lui, aici recomandam mare atentie atat pe partea de seo si promovare pe termen lung cat si varianta PPC pentru rezultate cat mai rapide, pentru a iti face cat mai repede o baza de clienti.

O data ce ai toate acestea puse la punct nu ramane decat sa gasesti clienti si sa incerti sa de diferentiezi de concurenta. Incet incet ai putea ajunge sa ai o afecere foarte profitabila si de care sa fi deplin mulutumit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *