Sergiu Biriș lansează o platformă de cursuri pentru startup-urile care doresc să atragă investiții

Posted by

Unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori, Sergiu Biriș, a anunțat lansarea proiectului StartupdeSucces.ro, care constă într-o platformă online de cursuri și este destinată tuturor antreprenorilor aflați la început de drum. De asemenea primul curs disponibil din seria Startup de Succes se numește „Cum să atragi bani de la investitori” și a fost special conceput pentru antreprenorii românii care vor să-și grăbească dezvoltarea unui startup în zona tech și să obțină finanțare de la diferiți investitori.

Cursul este special realizat pentru a-i învăța pe antreprenori pașii esențiali pentru a dezvolta un startup de succes și bineînțeles îi ajută să întâlnească investitori și mai mult decât atât să îi convingă să investească în propriul lor startup. Așa cum specifică fondatorul platformei StartupdeSucces.ro, această perioadă este una benefică pentru a realiza startup-uri în domeniu tech și pentru a le dezvolta într-un ritm cât mai accelerat, mai ales în segmentul online, având în vedere că acest segment poate conecta oamenii din diferite și cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Conform datelor acestei companii, startup-urile românești din zona tech au reușit să atragă în total peste 25 de milioane de euro de la diferiți investitori pe întreg parcursul anului trecut. Ceea ce trebuie să mai știți despre acest curs online este faptul că acesta este structurat pe cinci module și cuprinde mai mult de 80 de lecții video, care laolaltă însumează mult peste 20 de ore de informație concentrată. Mai mult decât atât această informație este adaptată la realitatea zilnică antreprenorială și mai cu seamă îi va ajuta pe antreprenori să atragă multiple investiții pentru startup-urile lor.

Fiind gândit să arate mai mult perspectiva unui investitor în momentul în care se evaluează un startup pentru o eventuală investiție, acest curs vă este benefic în acest sens. Un lucru interesant este faptul că acest curs se desfășoară în limba română și este primul curs de acest tip care este adaptat într-adevăr la contextul din țara noastră. Prin urmare în momentul în care cursul se finalizează utilizatorii vor primi și un certificate de absolvire. Ba mai mult decât atât după ce se vor înscrie toți participanții vor avea acces la comunitatea de forndatori de startup-uri, dar și numeroase alte oportunități de networking.

Despre fondatorul StartupdeSucces.ro se știe faptul că acesta are o vechime de peste 15 ani în antreprenoriat și investiții în domeniul tehnologiei. Printre cele mai importante realizări ale acestuia se numără platforma de video sharing fondată în 2007 și denumită Trilulilu și care ulterior a fost achiziționată de către Digitap, serviciul de streaming de muzică fiind fondat în anul 2011 – fiind vorba despre Zonga, care ulterior a avut parte de investitori precum Vodafone, dar și multe alte startup-uri de success. Așadar dacă doriți să vă înscrieți la cursul „Cum să atragi bani de la investitori” puteți accesa link-ul StartupdeSucces.ro și vă veți putea dezvolta propriul startup.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *