Cel mai important eveniment de Legislație și Fiscalitate dedicat specialiștilor din România – „TAX EU”?

Posted by

Având în vedere toate schimbările pe care le aduce mediul politic în mediul de afaceri, dar și în fiscalitatea țării, oamenii de afaceri, dar și specialiștii din acest domeniu au nevoie de întâlniri, de dezbateri și discuții cu privire la toate aceste schimbări care au loc în economia, mediul de afaceri și nu numai. Și pornind de la această idee trebuie să știți că în perioada 6 – 7 februarie poți participa la unul dintre cele mai importante evenimente naționale de legislație și fiscalitate dedicat specialiștilor din România.

În cadrul acestui evenimnet se vor organiza 4 sesiuni de conferință, în care se dorește abordarea tuturor subiectelor de actualitate din mediul fiscal și care sunt menite să ofere o perspectivă de ansamblu asupra reglementărilor principale tuturor participanților prezenți la acest eveniment. Pe de altă parte temele principalele sunt despre modificări fiscale, TVA, impozitul pe profit, codul fiscal, legislația muncii, și bineînțeles controlul fiscal.

De altfel toate aceste sesiuni de conferință se vor desfășura în data de 6 februarie, anul curent, de la ora 9.00 și până la orele 18.00. Cu privire la ziua de 7 februarie, cea de-a doua zi de eveniment, putem spunem că vă sunt pregătite 8 seminarii de specialitate. În cadrul acestor companii de consultanță vă vor prezenta exemple practice și actuale, dar și răspunsuri și rezolvări pentru problemele care au fost generate de către legislația în vigoare. Ca și în ziua precedentă, programul evenimnetului va începe de la ora 9.00 și până la orele 18.00.

Prin urmare personalitățile prezente la acest eveniment și de altfel care vor lua cuvântul se numără și Daniel Anghel (partener, liderul departamentului de consultanță fiscal și juridică, PWC România), Marius Ionescu (partener, NNDKP consultanță fiscal), Anca Grigorescu (partener, BPV Gricorescu Ștefănică), Daniela ZAR (TAX Director, TPA România), dar și mulți alții. Mai mult decât atât evenimentul „TAX EU”, cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate dedicat specialiștilor din România va avea loc în București, la hotelul JW Marriott așa cum am specificat și mai devreme în perioada 6 -7 februarie, în acest an. Cei care doresc să se înscrie pot găsi mai multe detalii pe pagina taxeu.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *